Opslagstavlen

Kære forældre.

Her får I lige linket til "Meebook".

venlig hilsen

Gina Huus

Gina Johnsen Huus den 07-09-2017
    Uge 17 sundhedsuge
    Lisbeth Søgaard Klokkerholm den 17-04-2018
  • ikon

Holmsland Skole - Holmsland Børnehus - Holmbohjemmet inviterer alle børn og voksne til indvielsesfest - sæt allerede nu et stort X i kalenderen....
    Gina Johnsen Huus den 17-04-2018
    Kære forældre.

Vedhæftet får I lige et brev fra Ringkøbing-Skjern Kommune vedr. evt. konflikt til jeres orientering.

Gina Huus

Gina Johnsen Huus den 12-04-2018

Kære forældre

Fik man ikke hørt skolebestyrelsens beretning til fællesspisning og valg, så kan man læse med her.

Mvh Skolebestyrelsen
    Gina Johnsen Huus den 12-04-2018

Hej forældre

Skolens frivillige madhold og 4H/Landbrug og fødevarer laver en Madskole for børn mellem 8-12 år på skolen i uge 31. For mere info og tilmelding: madskoler.dk. Vi glæder os til at se en flok aktive børn i uge 31. Hvis der er nogle forældre eller bedsteforældre, der vil være med et par dage som hjælper på madskolen, så kan Madholdets tovholder Jette Aarup kontaktes på 40513910.

Madholdet
    Gina Johnsen Huus den 09-04-2018
  • ikon
    Besked til alle forældre fra tandplejen.

Ny hjemmeside fra Ringkøbing-Skjern kommunale Tandpleje

Fra Tandplejen gør vi opmærksom på vores hjemmeside www.rksk.boernetandplejen.dk
    Vi anbefaler, at I som forældre opretter en genvej til hjemmesiden på jeres telefon.
    Siden giver bl.a. information om
    • Åbningstider, telefonnumre og muligheder for nødbehandlinger
    • Udvikling, forebyggelse og behandling af tandsygdom
    • Hvad man skal gøre, hvis børn kommer til skade med tænderne
    Hjemmesiden linker desuden til kommunens private samarbejdsklinikker samt til tandreguleringsklinikken i Herning.

Gina Johnsen Huus den 20-11-2017